II Marxa de policies i bombers


Avui hem anat a la II marxa de policies i bombers de Bescanó, aquest any el recorregut anava per l'altra banda del Ter a diferència de l'any passat en què ens vam trobar les primeres rampes en acabar de sortir i encara amb les cames fredes, aquest any teníem un bon grapat de quilòmetres de pla abans de començar a pujar, aquests quilòmetres els hem fet a una mitjana de 30 kph, semblava que "anàvem a apagar foc" ... clar això és la marxa de policies i bombers JA JA JA JA!!Abans de donar la sortida hem fet uns moments de silenci en memòria d’en Joan Carles, Sergent dels Mossos de trànsit i company de bici que ens va deixar fa poc víctima d’un maleït càncer, et recordem Joan Carles.
El llarg tram previ en planer ha fet que el grup s’estirés i quan hem començat a pujar per corriols no hem patit els típics embussos, m'ha avançat molt poca gent i he avançat a pocs. La pujada a Sant Grau ha estat durilla, amb unes rampes fortes i en alguns trams amb roques que feien graons per a tocar més els c...s. La baixada Deu n’hi do, pedres, pedrots, pedrasses i... pedruscos a dojo! Anava bastant acollonit perquè la Race King del davant no és la millor eina per a partir les afilades pedres que hi havia, tenen moltes virtuts però els seus flancs de paper de fumar s’esparraquen en un no res i això baixant "follat" pot tenir conseqüències força esgarrifoses. De fang tampoc n’ha faltat, amb uns bassals d'aquells llargs que ocupen tota l'amplada del camí i amb una terbolesa d'aigua que fan pressentir força fang i una fondària que desaconsella fer-hi incursions sense haver vist si el del davant passa sense desaparèixer dins.
He arribat bastant sencer encara que el ritme ha estat viu, vaig cap a la barra on hi ha entrepà de botifarra i .... Coca-cola!!... Cagüentooo, quina manera més perversa de fer mal bé l’entrepà de botifarra! Que la Coca-cola és per a les xuxes i les crispetes de colors! La samarreta d'obsequi molt xula d'un color verd pistatxo viu ... m'agrada!

Estic content perquè sembla que el turmell aguanta bé, diumenge passat vaig fer la marxa de la Baronia de Sas, dimecres la sortida pel Cabrerès, avui la marxa de polis i bombers i no sembla que hagi de donar problemes ... toquem fusta!

* Fotografies cortesia de BICIOCIMAN

3 comentaris:

David ha dit...

Per això tampoc hi havia cervessssssa a l'arribada !!! jajajajajaja

Txema ha dit...

Felicitats Jordi!! noi, no pares eh!! jeje. Vinga, continua aixis! ens veiem!

Jordi ha dit...

David haurem de muntar una plataforma pro cervesa per exigir-la a les curses... per Gambrinus!! (patró de la cervesa) jajaja.

Gràcies Txema, la veritat és que hi vaig tant com puc, quan sigui gran vull tirar tant com tu jejeje fins aviat!

VISITES

Amb la tecnologia de Blogger.

Seguidors