Caminada per la serra de RodesAquesta és una interessant ruta per l'Empordà més primitiu, terres plenes de dòlmens i llegendes, adobades per la Tramuntana i mil focs.

A peu pel massis del Mont

Aquesta és una bonica caminada pel massís del Mont, per trobar el punt de sortida cal pujar fins al poble de Beuda i passant entre el restaurant Montse i el seu aparcament seguim la carretera en direcció a Maia de Montcal, a un quilòmetre aproximadament trobarem una pista que puja a l'esquerra amb una zona d'aparcament senyalitzada on podem deixar el vehicle.

M'he lligat una "prima"


Que ningú mal interpreti el títol del post, res de sexe amb una parenta magre, després de 20 anys practicant el BTT i renegant de la bici de carretera, m'he agenciat una "prima" o bici de carretera, una BH Ventoux crec que del 2003 i en força bon estat.
Tot va començar quan Pere em va deixar la seva que no utilitzava per motius de salut i vaig començar a agafar-li gustet. M'agrada la possibilitat d'entrenar al ritme que vols i quan vols, no haver dedesincrustar el fang a cada sortida, però sobretot m'agrada l'experiència de viatjar amb el posat, aquesta sensació de “carretera i manta” que t'obre nous espais i paisatges a ritme de pedal i amb aquesta incomparable sensació de proximitat que dona la bici.
Crec que m'han pillat els encants de la prima, el proper diumenge vaig  a la meva primera marxa cicloturista, veurem com va.

VISITES

Amb la tecnologia de Blogger.

Seguidors