M'he lligat una "prima"


Que ningú mal interpreti el títol del post, res de sexe amb una parenta magre, després de 20 anys practicant el BTT i renegant de la bici de carretera, m'he agenciat una "prima" o bici de carretera, una BH Ventoux crec que del 2003 i en força bon estat.
Tot va començar quan Pere em va deixar la seva que no utilitzava per motius de salut i vaig començar a agafar-li gustet. M'agrada la possibilitat d'entrenar al ritme que vols i quan vols, no haver dedesincrustar el fang a cada sortida, però sobretot m'agrada l'experiència de viatjar amb el posat, aquesta sensació de “carretera i manta” que t'obre nous espais i paisatges a ritme de pedal i amb aquesta incomparable sensació de proximitat que dona la bici.
Crec que m'han pillat els encants de la prima, el proper diumenge vaig  a la meva primera marxa cicloturista, veurem com va.3 comentaris:

Quique ha dit...

Hola Jordi. Ja veig que estàs animat amb la "prima". A veure si ens veiem i fem algo, que fa temps que no coincidim. La cursa del diumenge... doncs ja veus. Vaig quedar molt content, però això dels kms en va fer malament per no poder reservar forces. Suposo que els hi va passar per no verificar-lo, però és la primera i s'han d'entendre aquestes errades. He vist moltes queixes pels blogs, però crec que la gent no es para a pensar en l'esforça que suposa organitzar tot això. A veure si quedem i la fem un dia, que és un recorregut molt corrioler i segur que t'agrada. Ens veiem.
P.D. Tenies el blog una mica abandonat... eh!!!

Jordi Marina ha dit...

Diria que portes uns plats massa grans, sobre tot venint del mon de la BTT. Te recomano canviar-los per uns compac i gaudiràs molt més de les sortides!!! Sobre tot si fan pujada, que és el més maco!!!

Penso que hi ha kits d'altres marques, suposo que a la teva botia habitual t'aconsellaran!!!

Eps!! Ojo, peligru!!! Això de la carretera és un vici!!!

Jordi ha dit...

Hola Jordi, gacies per llegir el bloc.
El plat es un 52 que a les baixades va molt be pero les pujades ... uf! això del compact ha d'anar mes be pero si començo a canviar peces aviat m'hi gastare mes del que em va costar la bici i aquesta es per provar. Lo del vici de la bici de carretera es ben veritat, no se si es per la novetat pero ara em faltes hores!! jejeje.

VISITES

Amb la tecnologia de Blogger.

Seguidors