PUJADA AL FAR

El Far des de les Encies
encara queden 35 Km

Segon intent de pujar al Far, ho vaig provar la semana pasada però  abans d’arribar al coll d’Uria, uns  amenaçadors nuvols de color negre malallet  em van fer donar mitja volta. Avui he tingut més sort, ha fet un dia molt bo, la temperatura per a mi perfecte amb sol però l’aire fresquet com a mi m’agrada.


Com que no he fet mai una ruta d’aquest nivell, la meva idea era pujar  tranquilament a 130-140 ppm. però abans d’arribar a Sant Esteve de Llémana m’he adonat que em seguía a roda un altre biker , hem anat junts, xerrant  fins a Les Encies, el ritme a anat pujant poc a poc i quan m’he adonat ja anava per sobre de les 160 ppm… Com diu en Joan: cal començar com un vell per acabar con un jove… avui he començat com un jove i he acabat com un vell, la tornada amb el vent de cara se m’ha fet “durilla” i he maleït  els excessos del començament.
Bé, fita aconseguida, ara a per els 150 Km. amb desnivell acumulat similar o superior, hauré de buscar una ruta amb aquestes característiques.

Dades:
El kilometratge m’havien dit que anar i tornar des-de Bescanó sortien uns 105Km. A mi m’hen han sortit 125 pujant i baixant per la vall del Llémana.
Temps total sense descomptar aturades a Les Encies i al Far:  5h. 40min.
Desnivell  positiu acumulat: 1583m.
Calories cremades 4.431Kcal (equivalent a un àpat de quatre quilos i mitg de pollastre Juasss!!)

2 comentaris:

Quique ha dit...

Hola Jordi. Que tal va tot. Ja veig que ben enganxat a la "prima". Aviat començaras a plantejar-te reptes més forts, curses i al final ben malalt de carretera... sól passar... A veure si coincidim un dia a pedalar per la muntanya, que ara fa temps que no ens veiem. Et vem trobar a faltar a la sortida del Turó, però així estaràs per quan fem el cim. Salut i pedals

Jordi ha dit...

Ei Quique, pos si que dona vici la bici de carretera, ultimament apenes toco la de muntanya.
A part del plaer d'anar en bici per un munt de llocs nous la carretera em va bé per agafar fons de cara a fer sortides més llargues per muntanya.
Quan volgueu tornar al Montseny recorda't de mi i fes-me un toc!
Fins ara.

VISITES

Amb la tecnologia de Blogger.

Seguidors