PUJADA AL TURO DE L'HOME PER CARRETERA

Ja fa temps que tenia ganes de fer una sortida  com aquesta per posar-me a prova i per veure si aquests dos mesos i mitg que porto fent carretera han servit d’alguna cosa.

Dons bé, estic molt content perque tot m’ha anat “sobre rodes” em feien una mica de yuyu els últims 6 Km de la pujada al Turó de   l´Home, 6 Km de rampes del 10-14% i uns pocs “descansillus” del  5-6%.  La pujada amb un  39/25 és força dura,  he hagut de fer  quasi tota la pujada dret perque sentat no podía moure la bici per sobre del 8-9%. Però avui tenia el dia bo, no em feia mal res, m’he trobat tota la estona molt bé i he pujat "al meu ritme" sense gaire problemes.

A les 8 del matí hem sortit dos “pardillus”: en Marc i jo, i tres màquines: en Joan, en Pepe i en Paco, aquest últim amb 16 "Quebrantahuesos" en el seu historial!  Hem fet el recorregut Bescanó,  poligon Mas Aliu, Aiguaviva, Santa Coloma de Farners, Sant Hilari, Coll de Ravell, Santa Fe de Montseny, Turó de l’Home i la tornada per Osor i Mas Llunés. 

Costa creure el que ets capaç de fer quan surts acompanyat amb aquests craks que et motiven amb frases tant suggerents com: “ets un cony  de marieta que te por de pasar de les 165 PPM” o “deixa de mirar el pulsòmetre dels collons, abaixa un pinyó i posa’t dret” és una mena de motivació molt 
subliminal que dona bons resultats.  Una mostra: pujant a Mas Llunes des de la carretera d'Anglès acostumo pujar a uns  15-16 Kph. dons avui amb 160 Km rodats l’he pujat a 22-23 Kph. No comment!!!

L’Experiència ha estat molt enriquidora i la companyia molt agradable, un dia perfecte. Ja tinc ganes de tornar-hi!

Fita aconseguida, ara a per els 200 Km!!!!!


DADES DE LA SORTIDA
Kilòmetres recorreguts:......169
Desnivell positiu acumulat:  3150 m.
Temps sobre la bici:............7h 40 minuts
Calories cremades:..............7.500

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ha estat un plaer conèixer-te i compartir aquest dia de bici amb tu.
La teva descripció i les fotos faran q aquesta sortida la recordi especialment.
Estarem en contacte. Gràcies.
Paco

Jordi ha dit...

Gràcies Paco, el mateix dic.

VISITES

Amb la tecnologia de Blogger.

Seguidors